Over Blaauwendraad Makelaars

Makelaar. Dat wilde Pieter Blaauwendraad van jongs af aan worden. Voor de opvolger van het transportbedrijf van zijn vader liep het allemaal net even anders. Ondertussen heeft Blaauwendraad zijn oude liefde alsnog opgepakt.

“In 2010 zijn wij gestart met makelaardij. In eerste instantie als dienst voor de klanten van ons financieel adviesbureau. Vanaf 2015 doen we dat ook voor de hele regio midden. We merkten in onze adviespraktijk dat veel mensen slecht geïnformeerd zijn over de financiële en fiscale consequenties van de aan- of verkoop van een woning. Ook makelaars zijn vaak niet goed op de hoogte.

Financiële planning is belangrijk bij de aan- of verkoop van een huis. Dat kun je eigenlijk niet los van elkaar zien. Met onze expertise als makelaar én met mijn financiële en fiscale kennis als onafhankelijk adviseur biedt Blaauwendraad Makelaardij meerwaarde die onze klanten vaak letterlijk meer waarde oplevert. Een gouden combinatie!

Het vak van makelaar voldoet aan de hoge verwachtingen die ik er in mijn jeugd van had. Mensen zijn zo blij als je de deal rond krijgt! Het mooiste is als je de verwachtingen overtreft. Klanten zijn gelukkig als ze de woning van hun dromen hebben gekocht, of hun huis snel hebben verkocht. Wij zijn gelukkig als ons dat voor de beste prijs is gelukt. En vooral: als onze klanten tevreden zijn!”

Genoeg over ons. Wanneer zullen we het over de aan- of verkoop van uw (gedroomde) huis hebben? Neemt u contact op?

> Algemene voorwaarden makelaardijEefke Blaauwendraad

Pieter Blaauwendraad

Gerben Blaauwendraad