Huis kopen

Wilt u een huis kopen, maar weet u niet goed hoe u dat aan moet pakken? U vraagt zich misschien af wat er allemaal bij de aanschaf van een woning komt kijken. Of waarmee u het beste kunt beginnen: de financiering of het woningaanbod. Misschien hebt u gewoon weinig tijd.

Van alle markten thuis

Blaauwendraad Makelaardij heeft de antwoorden. We kennen de woningmarkt in Midden-Nederland. En als Register hypotheekadviseur kennen we ook de financiële markten en kunnen we ook berekeningen voor u maken op het gebied van financiering en woonlasten.

Onderhandelen

‘U hebt veel meer van de vraagprijs afgekregen dan ik had verwacht.’ Een mooier compliment kennen we niet. Sterke onderhandelingsvaardigheden zijn voor veel van onze klanten een belangrijke reden om met Blaauwendraad Makelaardij in zee te gaan. Want laten we eerlijk zijn: niet in iedere koper van een woning huist een onderhandelaar.

Kosten makelaar

Andere mogelijkheden om kosten te besparen, zijn onze betaalbare tarieven. Wij bieden de laagste prijsgarantie. En dankzij onze manier van werken bent u nog voordeliger uit. Bij elke stap in het proces bekijken we samen wat u zelf doet, en waar ik actief voor u mee aan de slag ga. U bepaalt zo in hoge mate zelf hoeveel u kwijt bent aan makelaarskosten. Onze kosten zijn overigens mee te financieren.

Combinatiepakket

Als erkend hypotheekadviseur bieden wij ook de mogelijkheid uw hypotheek te regelen. Daarmee bespaart u al snel 20% op de makelaarskosten. Als onafhankelijk adviseur zorgen we voor de voordeligste geldverstrekker met de laagste rentes. Voor een hypotheek op maat, met de laagst mogelijke maandlasten. Met het combinatiepakket geniet u maximaal voordeel.
Een goede aankoop tegen de beste prijs. Daar gaan we voor, daar staan we voor.

Meer weten?

Neem gewoon even contact op. Wij beantwoorden uw vragen over het kopen van een huis graag.