Huis verkopen

Uw huis verkopen, dat is meer dan een bord in de tuin plaatsen of een foto op Funda of Facebook. Er komt nogal wat bij kijken. Blaauwendraad Makelaardij neemt u die zorg graag uit handen en verzorgt het hele traject, als u dat wilt.

Service

Een aantal zaken kunt u ook eenvoudig zelf regelen. Wij bieden u daarom de keuze. Full service? Of zelf doen wat u graag zelf wilt of kunt doen, en uitbesteden wat lastig voor u is of bijvoorbeeld te tijdrovend. Daarmee bespaart u op makelaarskosten.

Maatwerk

U kunt ons bij de verkoop van uw huis bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Een (gratis en vrijblijvende) waardebepaling of een taxatierapport
  • Publiciteitsplan (uw woning in de spotlights)
  • Papierwerk (contracten en dergelijke)
  • Onderhandelingen (onze specialisatie!)

Funda.nl

Niet alles kunt u zelf doen. Neem het aanbod van onroerend goed op internet. Tegenwoordig worden woningen verkocht via sites als Funda en Jaap.nl. Daarmee mist u een belangrijk middel om uw huis snel te verkopen. Leden van brancheorganisaties plaatsen op Funda. Als actief en onafhankelijk makelaar presenteert Blaauwendraad uw woning niet alleen op Funda, maar ook op alle andere toonaangevende huizensites.

Exclusief

Plaatst u uw woning bij Blaauwendraad Makelaardij in de verkoop? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Daarbij beschikken we over een landelijke database van mensen die op zoek zijn naar een bepaalde woning. Misschien wel naar die van u? Natuurlijk plaatsen ook wij professionele borden in uw tuin of aan uw raam.

Financieel en fiscaal

Kent u de financiële en (onlangs aangescherpte) fiscale consequenties van de verkoop van uw huis? Lang niet iedereen is goed op de hoogte. Zelfs veel makelaars niet. Als makelaar én onafhankelijk financieel adviseur hebben wij ook hier oog voor en kennis van. Voorkom problemen en kosten en vraag Blaauwendraad naar uw financiële mogelijkheden voordat u uw huis te koop aanbiedt.

Snelle verkoop

Voor de potentiële koper van uw woning die de financiering (net) niet rond krijgt, kan Blaauwendraad als onafhankelijk financieel adviseur in de markt op zoek gaan naar de beste hypotheek met de laagste rente. Een lage rente betekent meer kunnen lenen. Dat kan zomaar het verschil maken. Op die manier hebben we al meermalen een snelle verkoop kunnen realiseren.

Combinatiepakket

Bespaar nu 20% op de makelaarskosten. Profiteer van onze veelzijdigheid en expertise en regel meteen ook uw hypotheek bij Blaauwendraad Makelaardij & Financieel Advies. Wij gaan als onafhankelijk financieel adviseur voor u op zoek naar de beste voorwaarden in combinatie met de laagste rente.

Snel en veilig uw huis verkopen? Blaauwendraad Makelaardij combineert de voordelen van internet met een persoonlijke begeleiding. Maak nu een afspraak.