Rembrandlaan 52, 3925VD SCHERPENZEEL GLD

verkocht onder voorbehoud

€ 295.000

Bent u ook op zoek naar een betaalbare starterswoning voorzien van maar liefs 5 SLAAPKAMERS, een eigen GARAGEBOX en de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens te restylen?  Stop dan met zoeken want u heeft hem zojuist gevonden!! In de kindvriendelijke wijk “ DE WITTENBERG” vindt u deze hoekwoning met garagebox en heerlijk veel ruimte om te leven.

Indeling:
Middels de entree komt u uit in de hal waar zich ook het toilet met fonteintje, de vernieuwde meterkast en de kelderkast zich bevindt. De meterkast is voorzien van een aardlekschakelaar en 5 aparte groepen. Via een tussendeur komt u in de L-vormige doorzon woonkamer uit. Achter de woonkamer is nog een uitbouw gerealiseerd waar zich de keuken bevindt.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De 2 grote slaapkamers zijn tevens voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is ook te bereiken met een vaste trap waarbij je uitkomt op de voorzolder. Op deze voorzolder bevindt zich ook de HR Turbo CV installatie en verder nog een opbergkast voor uw spullen. Verder bevinden zich op deze verdieping nog de overige 2 slaapkamers, doordat men een dakkapel heeft geplaatst aan de achterzijde van de woning. Dit dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met kiep/kantelramen en dubbel glas.

Tuin:
De diepe tuin ligt op het noorden, maar heeft daardoor toch voldoende zon. Achter in de tuin bevindt zich tevens de stenen garagebox en verder is er een achterom, zodat u makkelijk met de fiets in de garage kunt komen.

Ligging:

Deze woning ligt mooi in de kindvriendelijke wijk “de Wittenberg”. In de directe omgeving kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen in de verschillende speeltuintjes. Naast dat u over 2 eigen parkeerplekken beschikt, zijn er ook nog extra parkeerplekken voor de deur. Naast het complete winkelaanbod vindt u in Scherpenzeel ook  kinderopvang, diverse kerken, de sportvelden en Kulturhus ‘De Breehoek’.

Bijzonderheden:

Eigen garagebox plus extra parkeerplek op eigen grond.

Openbare parkeerplekken voor de woning.

Dakkapel aan achterzijde met kunststof kozijnen incl. kiepkantelramen.

Maar liefst 5 slaapkamers.

Diepe tuin waardoor goede mogelijkheden voor uitbouw achterzijde woning.

Moderne groepenkast met 5 groepen en een aardlekschakelaar.

2 betonnen vloeren waardoor geluidsarm.

Nefit HR Combi ketel van bouwjaar 2010.

 

Kortom, deze woning moet u gezien hebben, want biedt vele mogelijkheden om voor u persoonlijk geschikt te maken.

Gegevens

Bouwjaar: 1970
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 130 m2
Woonlagen: 3
Inhoud: 443 m3
Perceeloppervlak: 174 m2

Inclusief
garage, tuin