Glashorst 4d, 3925BS SCHERPENZEEL GLD

verkocht

€ 400.000

Bent u ook op zoek naar een prachtig ruim levensloopbestendig 4-kamer appartement midden in het centrum en dicht bij alle voorzieningen? Stop dan met zoeken want u heeft hem zojuist gevonden!

Het appartementengebouw “Groot Wallenburgh” beschikt over een actieve VvE, is financieel gezond en keurig onderhouden en staat midden in het dorp en toch op een rustige plek. Er is een ondergrondse afsluitbare parkeergarage voor de bewoners en berging voor uw fiets en/of andere zaken. 

Entree appartementencomplex: 
Centrale beveiligde entree met intercominstallatie, postbussen, trappenhuis, automatische deuropeners en ruime lift naar appartement: 

indeling appartement:

Ruime L-vormige ontvangsthal. Vanuit deze hal komt u aan het eind van de L uit bij de grote woonkamer van maar liefst 61 m2. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van maar liefst 6 openslaande deuren. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met hoekopstelling die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de voorzijde van de woonkamer kunt u op het buitenterras komen om heerlijk van de zon te genieten. Verder grenzen er aan de ontvangsthal 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste met een doorloop rechtstreeks naar de badkamer en het buitenterras. De ruime badkamer is voorzien van verwarming, een inloopdouche en fonteintje. Tevens is er via de ontvangsthal een separaat toilet aanwezig.

Bijzonderheden van dit appartement: 
- Levensloopbestendig appartement, dus ook geschikt voor ouderen

- prachtige patio/binnentuin 

- grote zonnige woonkamer

- dicht bij alle voorzieningen

- Actieve gezonde Vereniging van Eigenaren. Servicekosten € 166,= per maand. 

- afsluitbare berging in kelderruimte

- eigen parkeerplek in parkeerkelder


Kortom, een levensloopbestendig appartement met veel binnenruimte die u gezien moet hebben.

Gegevens

Bouwjaar: 2003
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 113 m2
Woonlagen: 1
Inhoud: 363 m3
Perceeloppervlak: 0 m2

Inclusief
garage, tuin, balkon