Ereprijslaan 41, 3925RX SCHERPENZEEL GLD

verkocht

€ 265.000

Starters opgelet! Zoek je een zogenaamde “ instapklare” woning? Dan heb ik goed nieuws, want die heb je namelijk nu gevonden! De woning ligt in een rustig hofje en heeft maar liefs 4 slaapkamers, een strak aangelegde tuin met geïsoleerde stenen berging en een overkapte loungeruimte.
Kortom wil jij een topwoning op een leuke locatie? Dan zien wij je graag op de Ereprijslaan verschijnen.

Indeling

Begane grond:
Entree, met garderobe, meterkast, hangend toilet en trapkast. De doorzon woonkamer is straatgericht. Door de aanwezigheid van een ruime groenstrook voor de woning liggen de overburen lekker op afstand en kan je ook nog eens goed parkeren bij de deur. De woonkamer is voorzien van een mooie houten vloer. De half open moderne keuken, compleet met alle apparatuur, bevindt zich aan de achterzijde en is in een hoekopstelling geplaatst. Vanuit de keuken is ook de strak aangelegde tuin toegankelijk en vind je een leuk zitje gelijk achter de woning en een mooie overdekte loungeplek achter in de tuin. De tuin zelf is ook voorzien van verlichting en elektrapunten. Tevens bevind zich hier de geïsoleerde stenen berging. Via een afsluitbare deur in de achtermuur van de tuin, kunt u achterom in de tuin komen.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en een moderne badkamer met designradiator, inloopdouche, badmeubel en toilet.

Tweede verdieping:
Voorzolder mooi afgewerkt met knieschotten, CV-ruimte met wasmachine en droger aansluitingen en grote vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
Tuin op het zuiden,
Betonnen vloeren,
Veel woonoppervlakte,
Gelegen aan een rustig hofje,
Goed onderhouden,
Overdekte veranda,
Rolluiken achterzijde woning,
Geïsoleerde stenen berging

Onze hypotheekadviseur heeft ook mogelijkheden om u te helpen met de financiering van deze woning. Daar wij samen werken met 40 banken kunnen wij u altijd de voordeligste rente bieden. Mocht u ook een starterslening willen, kunnen we dit ook voor u verzorgen!!

Gegevens

Bouwjaar: 1973
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 121 m2
Woonlagen: 3
Inhoud: 350 m3
Perceeloppervlak: 162 m2

Inclusief
garage, tuin