Eikenlaan 33, 3925VG Scherpenzeel

verkocht

€ 485.000

Bent u ondernemer en zoekt u bedrijfsruimte bij uw woning? Grijp dan nu uw kans!!
 
Prachtig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde, is deze geschakelde woning met grote hal in de verkoop gekomen. Naast de woning bevindt zich een eigen oprit en kunt u makkelijk 2 auto’s naast elkaar parkeren. Achter de woning bevindt zich een grote geïsoleerde hal/kantoorruimte met 2 verdiepingen (2x 55 m2).  De benedenvloer is verwarmd en er is krachtstroom aanwezig. Kortom een prachtige hal die zowel als kantoor danwel bedrijfsruimte inzetbaar is voor de ondernemer. De achtertuin ligt op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een beregeningsinstallatie. Het dak van de hal is voorzien van zonnepanelen. 
Indeling van de woning
Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte, trapopgang, stoppenkast met aardlekschakelaar, trapkast en tussendeur naar een zeer ruime woonkamer. In de woonkamer ligt een houten vloer en is voorzien van een schouw met houtkachel. De lichte keuken is gelegen aan de linker achterzijde van de woning en is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst de praktische bijkeuken, waardoor u uitkomt in de achtertuin om heerlijk te relaxen in de tuin of te gaan werken in de hal. De hal wordt verwarmd door vloerverwarming en is tevens voorzien van krachtstroom voor de serieuze klusser.  
1e Verdieping:
Via de trapopgang komen we op de overloop van de 1e verdieping, welke toegang geeft tot 3 royale slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en 2 wastafels. Daarnaast is er nog een aparte kamer ingericht voor uw wasmachine en droger en een 2e toilet. Deze kamer en de badkamer zijn beide voorzien van vloerverwarming.
2e verdieping:
Via een vlizo trap komt u uit op de grote zolderruimte, waar u eventueel extra kamers kunt creeëren.
 
Bijzonderheden:
Bouwjaar 1929
Volledig geïsoleerd 
Energielabel D
Perceelgrootte 567 m2
Inhoud 467 m3
Woonoppervlakte 135 m2
Achter de hal nog een extra berging.
Takelbaan aanwezig voor zware spullen naar de 1e verdieping in de hal.
Hal ook volledig geïsoleerd, dus breed inzetbaar
Aangelegde fraaie achtertuin op het zuiden met beregening
Voorzijde woning met vrij uitzicht.
Kindvriendelijke afsluitbare tuin op het zuiden

Gegevens

Bouwjaar: 1929
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 135 m2
Woonlagen: 3
Inhoud: 467 m3
Perceeloppervlak: 567 m2

Inclusief
garage, tuin