Boerenbuurt 3a, 3956RL Leersum

Prijs op aanvraag

Vrij wonen op het landgoed “de Terp” gelegen tussen het buitengebied en het centrum van Leersum met alle voorzieningen dicht in uw buurt! Dit fraaie landgoed beslaat een perceel van maar liefst 8250 m2. Achter de woning bevindt zich een grote stenen schuur compleet met spouwmuren, een automatische overheaddeur met minimaal 4 meter doorrijhoogte en als klap op de vuurpijl een eigen B&B ruimte voor het ontvangen van gasten.

LIGGING:
Leersum ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug, een gebied dat rijk is aan MTB- en wandelroutes en waar veel cultuur te beleven is. Voorzieningen zoals het winkelcentrum, diverse basisscholen, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn allemaal erg goed bereikbaar. Dit geldt ook voor de uitvalswegen naar Amersfoort en de A12 Utrecht/ Arnhem. Centraler wonen kan bijna niet!

Wij nemen u graag mee door de woning!

INDELING

Begane grond
De voordeur is gelegen aan de zijde van de oprijlaan. Via deze entree komt u uit in de centrale ontvangsthal, waar zich ook het toilet bevindt, een deur naar de woonkamer en tevens een deur naar de slaapkamer met daar achter een eigen badkamer. Via de deur naar de woonkamer komt u uit in de lichte L-vormige woonkamer welke aan de voorzijde voorzien is van een erker en aan de zijkant van de kamer een comfortabele schuifpui naar het terras. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is voorzien van verschillende authentieke details zoals een echte schouw die voorzien is van fraaie authentieke wandtegeltjes. Vanaf de bank kunt u heerlijk genieten van de mooie vergezichten over de weilanden alsmede de lange oprit naar het erf of uw weiland naast de woning. Doordat deze woning ook op een terp gebouwd is, kijkt u vanuit de woning en op het terras heerlijk van u af over de landerijen. Het terras ligt op het westen, waardoor u tot laat op de dag van het avondzonnetje kunt genieten. Als we weer verder gaan, komt u middels een tussendeur uit in de gezellige woonkeuken vanwaar u ook weer een prachtig uitzicht heeft over het weidse land. Via de woonkeuken komt u aan de achterzijde uit in een kleine hal/bijkeuken waar u ook de wasmachine/droger opstelling kunt vinden alsmede de achteringang van de woning.  

Eerste verdieping
De 1e verdieping is te bereiken middels een vaste trap vanuit de centrale hal en is voorzien van een mooie vide. U komt uit op de ruime overloop en op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers die zich aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden. Daarnaast is er op deze verdieping een badkamer en een 2e toilet te vinden.

Souterrain

Vanuit de centrale ontvangsthal kunt u ook middels een vaste trap naar beneden en komt u uit in het souterrain. In het souterrain is een drive-in voor uw auto gecreëerd, een kantoorruimte en is er veel ruimte voor opslag of het realiseren van nog een extra kamer.

Tuin

Rondom de woning is een prachtige tuin met terras aangelegd en tevens voorzien van diverse borders en is daardoor een lust voor het oog.

BIJGEBOUWEN

Schuur
De schuur achter het landhuis is aan de voorzijde ingericht als B&B met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers voor de verhuur. De schuur is ook traditioneel gebouwd met spouwmuren en het voorgedeelte van de B&B is tevens geïsoleerd. Het achtergedeelte van de schuur is een grote opslag-, klus- of hobbyruimte (335m2) voor de liefhebbers. De totale oppervlakte van de schuur met B&B is maar liefst 428 m2. In de schuurruimte bevindt zich separaat een toiletruimte, watervoorziening en krachtstroom. De automatische roldeur is minimaal 4 meter hoog, waardoor elk transport naar binnen kan rijden.

Houten paardenstallen/berging
Bij het bosje achteraan op het landgoed zijn er nog 2 paardenstallen en wat ruimtes voor opslag o.i.d.

BIJZONDERHEDEN/FACILITEITEN

1.    Unieke landelijke locatie en toch op loopafstand van centrum

2.    Souterrain met drive-in parkeerplaats en extra ruimtes.

3.    Eigen weiland naast de woning voor uw paarden/schapen of anderszins

4.    Uitklapbare zonneschermen op terrassen van woning en B&B

5.    Alarmsysteem met doormelding naar alarmcentrale.

6.    De woning is geheel geïsoleerd ( A label)

7.    Levensloopbestendig wonen

8.    Bouwjaar woning 1993

9.    B&B vergunning in woonruimte schuur

10.Authentieke rietgedekte wolfskap.

11.Solide gebouwd en opgetrokken middels gemetselde gevelstenen

12.Bouwjaar stenen schuur 1988

13.Schuur voorzien van krachtstroom, water en overheaddeur (4 meter doorrijhoogte)

14.Woonoppervlakte: 124 m²

15.Bruto inhoud: circa 692 m³

16.Ruim perceel van maar liefst 8250 m2

Kortom: Altijd nog eens buitenaf willen wonen? Dit is uw unieke kans om vrij te wonen, zonder dat u in “the middle of nowhere” zit!!
 

Gegevens

Bouwjaar: 1993
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 124 m2
Woonlagen: 3
Inhoud: 692 m3
Perceeloppervlak: 8250 m2

Inclusief
garage, tuin