Oosteinde 57, 3925LB Scherpenzeel

verkocht

€ 400.000

In de verkoop gekomen, deze authentieke jaren 40 woning compleet met een in de jaren 90 aangebouwd achterhuis, welke rechtstreeks met elkaar verbonden zijn.  Een sfeervol en aangenaam huis! Doordat de woning bestaat uit een voor- en achterhuis zijn er vele bewoningsmogelijkheden. In 2018 is de woning geschikt gemaakt voor mantelzorgbewoning.  Andere mogelijkheden zijn het realiseren van een levensloopbestendige woning, kantoorruimte, praktijkruimte of een salon aan huis. Parkeren is geen probleem, want er is voldoende parkeerruimte bij de woning. Kortom een woning met vele gebruiksmogelijkheden!

Wij nemen u graag mee door deze woning,

Indeling:
Middels de ruime oprit komt u via de voordeur uit in de centrale hal. De centrale hal geeft toegang tot de woonkamer, woonkeuken en trap naar boven. Loopt u rechtsaf, komt u uit in de oorspronkelijke woonkamer met zicht over de landerijen. De woonkamer wordt verwarmd m.b.v. een kachel. Deze woonkamer kan bij een mantelzorgsituatie ook ingezet worden als slaapkamer. Gaat u vanuit de hal linksaf, dan kom u uit in de gezellige woonkeuken met authentieke details, zoals een kacheltje, schouw en ingebouwde vitrinekast. In de keuken bevind zich ook de toegangsdeur naar de kelderruimte met schappen en veel opbergruimte. In de woonkamer en woonkeuken ligt laminaat. Via de woonkeuken loop je de nieuwe badkamer (2018) in. In de badkamer zijn een inloopdouche, wastafel, hangend toilet, designradiator en een opengewerkte schappenkast voor al uw badkamerspullen aangebracht. Aan de andere kant van de badkamer bevindt zich een deur naar de andere woning.  Er bestaat een rechtstreekse verbinding met het aangebouwde achterhuis. De tussenruimte met opgang naar boven en de opstelling van de wasmachine onder de trapopgang geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer bevat vloerverwarming en plavuizen. De moderne complete open keuken bevat diverse apparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, oven, gasfornuis, afzuigkap en afwasmachine.  Vanwege de raampartijen doet de woonkamer licht en ruimtelijk aan. Aan de achterzijde zijn heerlijke openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Vanuit de woonkamer is een achteruitgang gerealiseerd, welke u middels een hal kunt bereiken, om zo de tuin te betreden. De achteruitgang dienst tevens als voordeur voor het aangebouwde achterhuis.


Eerste verdieping voorhuis:
Middels de centrale hal in het voorhuis komt u via de trap op de 1e verdieping op de overloop. Via de overloop komt u uit op de 2 slaapkamers, waarvan 1 met stromend water en 1 grotere slaapkamer met een inbouwkast.

Eerste verdieping achterhuis:
Via trapopgang in het achterhuis komt u uit op de 1e verdieping met aan de rechterkant een sfeervolle slaapkamer met dakraam en kruipluiken. Als slagroom op de taart bevindt zich aan de linkerkant een leuke “Walking Clothed” voor uw kleding en is er een ruimte waar u de was kunt drogen en opbergruimte. In deze ruimte is ook een dakraam gerealiseerd. Verder is hier in 2018 de HR Ketel geïnstalleerd.

Tweede verdieping voorhuis:Middels een vlizotrap kunt u hier nog een ruime bergzolder bereiken, compleet met geïsoleerd dakbeschot. 

Tuin:
De achtertuin is maar liefst 22 meter diep en 9 meter breed, waardoor u altijd wel een plekje in de zon kunt vinden. Aan het eind van de tuin is een tuinhuis geplaatst voor het opbergen van uw tuinmeubels en fietsen.

Ligging:
De woning is gelegen op het voor auto’s doodlopende gedeelte van het Oosteinde. Het buitengebied, de uitvalswegen en de winkels van het centrum zijn op korte afstand.Als je een natuurliefhebber bent, is de locatie heel passend. Binnen 10 minuten ben je in het buitengebied en kun je heerlijk wandelen. De uitvalsweg N224 ligt om de hoek, waardoor de A12 en A30 snel en goed zijn te bereiken. Zoekt u een authentieke woning met vele mogelijkheden en een diepe tuin, dan bent u welkom voor het bezichtigen van deze woning.
 
Bijzonderheden:
Vloerverwarming in achterhuis.
Mogelijkheden voor mantelzorg of levensloopbestendig wonen.
Mogelijkheden voor kantoorruimte, praktijkruimte of salon aan huis.
Woonoppervlakte van maar liefst 143 m2.
Openslaande deuren naar diepe achtertuin.
Veel parkeerruimte.
Uitzicht landerijen.

Kortom, deze woning moet u gezien hebben!

Gegevens

Bouwjaar: 1940
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 143 m2
Woonlagen: 2
Inhoud: 551 m3
Perceeloppervlak: 410 m2

Inclusief
tuin